Kézműves termék infó.

Az információk tájékoztató jellegűek,mivel minden készlet egyedi! Megrendelés esetén kérem vegye fel a kapcsolatot velünk, e-mail-en vagy telefonon.

 

 

Átvétel/szállítás

Személyes átvételre Pécsen van lehetőség.

A szállítási költség a vevőt terheli, a mindenkori postai/futárszolgálati díjaknak megfelelően. Csomagolási költséget nem számolunk fel.

A szállítás pontos összegét a megrendelés elkészülte után tudjuk megmondani (súly és méret függvénye).

Termékeinket külföldre is postázzuk.

 

 

Fizetési módok

Átutalhatja bankszámláról, fontos, hogy a megrendelő nevét és a rendelt termék megnevezését írja be a közlemény rovatba.

Befizetheti készpénzben az ország bármelyik Raiffeisen Bank fiókjában a rendelése értékét számlaszámunkra. Nagyon fontos, hogy a megrendelő nevét és a rendelt termék megnevezését a közlemény rovatba tűntesse fel.

Számlaszámot a megrendelést követően, válasz e-mailben küldünk.

 

 

A fa poharak és a pohár tartók faanyagának védelme

A faanyagot meg kell óvni az alkohol roncsoló hatása alól. Ez úgy történik, hogy a csiszolás után egy speciális olajjal négyszer van átitatva a már kész pohárka. Az olajról azt kell tudni, hogy 100%-ban természetes. Élelmiszerrel érintkezhet.

A pohár olajjal való kezelése után semmilyen réteget nem alkot a fa felületén, mivel csak a rostokat köti le. Nem alkot réteget mint pl. a lakk. A teljes kikeményedés 1 hetet vesz igénybe, ezért a rendeléstől számított 2 hét a készlet átfutási ideje, ekkor vehető át. Ha készleten van a termék akkor nem kell várni,azonnal küldhető!

A díszdoboz illetve a különböző kínálók sem tartalmaznak semmilyen vegyi anyagot. Ugyanazon speciális olajjal vannak lekezelve mint a poharak.

 

 

Használati utasítás

…melyet ha betart, e készlet örökös tárgyként díszítheti otthonát.

Az italfogyasztás befejezését követően a poharakat nedves ronggyal törölje ki és utána törölje szárazra. A rongy ne legyen durva anyagú, ajánlom a pamut vagy mikroszálas törlőkendőt. Vegyi anyagokat tilos használni a poharak tisztítására.

 

Termékeimre 1 év garanciát vállalok, rendeltetésszerű használat esetén.